Schakel over op LED-panelen voor al uw commerciële verlichtingsbehoeften.

LED-verlichting heeft vele voordelen, maar een van de belangrijkste voordelen is de lange levensduur. Vergeleken met halogenen, CFL’s en gloeilampen gaan LED’s tot 50 keer langer mee. Met een nominale levensduur tot 50.000 uur kunnen deze LED’s worden gemonteerd en vergeten. LED’s zijn extreem duurzaam en omdat ze op basis van halfgeleiders zijn, zijn ze stevig en zijn ze beter bestand tegen schokken en stoten dan traditionele verlichting met kwetsbare gloeidraden.

LED-panelen
led-panelen

Naast de uitstekende operationele levensduur hebben LED’s nog andere grote voordelen. Met energiebesparingen tot 90% verlagen LED’s uw elektriciteitsrekening voor verlichting met 90%, wat veel belangrijker wordt naarmate de prijs van het vermogen stijgt. Een lange levensduur helpt om nog meer energie-efficiëntie te bereiken, vooral op grote schaal, zoals bij infrastructuurprojecten, luchthavens, spoorwegen en winkelcentra.

LED-panelen zijn een goed alternatief geworden voor roosterlampen en tl-buizenroosters in kantoren en commerciële gebouwen. Ze verbruiken minder stroom dan tl-buizen en bieden een grote efficiëntie. De LED panelen zijn voorzien van randen met strips van LED’s om ervoor te zorgen dat de panelen ultra-slank zijn (<10mm hoogte), met geavanceerde diffusors om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld. Deze panelen leveren echt hoogwaardig licht met een hoge helderheid, met kleurweergave-indices boven de 80. Vaak is het mogelijk om bij de installatie van LED panelen te ontluchten. Novel Energy Lighting heeft ontdekt dat 2pcs x 600x600mm LED panelen kunnen worden geïnstalleerd om 3pcs x 600x600mm fluorescerende roosters te vervangen, waardoor nog meer energie wordt bespaard en het onderhoud wordt verminderd.

Novel Energy Lighting levert LED panelen in verschillende vormen en maten om elke ruimte aan te vullen. Onze slim ontworpen panelen zorgen voor een betere kwaliteit van het licht. Ons assortiment panelen is kosteneffectief, veilig en betaalbaar voor gebruik in commerciële gebouwen.

Onze panelen verlichten de ruimte onmiddellijk en verspreiden het licht efficiënt. Vierkante 600mm x 600mm panelen zijn een ideale retrofit voor fluorescerende 2ft quad roosters, 600mm x 1200mm rechthoekige panelen kunnen fluorescerende 4ft quads vervangen, 1200mm x 300mm panelen kunnen fluorescerende 4ft tweelingen vervangen, en de ronde LED panelen zijn er in verschillende maten om 18W en 26W PL-type CFL-armaturen te vervangen.

Ons brede assortiment Led inbouwspots en LED panelen omvat Philips CoreLine, Luxspace, MEGE LED, Megaman Plateia en Heathfield panelen.

Vanuit een ontwerpperspectief zien LED-lichtpanelen er georganiseerd en verfijnd uit en kunnen ze het uiterlijk en het gevoel van elke omgeving verbeteren. Onze MEGE panelen worden geleverd met 5 jaar garantie voor totale gemoedsrust.

LED’s produceren weinig infrarood licht en bijna geen UV-straling. LED-lichttechnologie is ook een groene lichttechnologie. Zonder kwik- of loodgehalte, deze maken geen vervuiling. Deze lampen kunnen worden gerecycled, wat neerkomt op een besparing op onderhoud en vervanging.

Schakel over op LED-panelen voor al uw commerciële verlichtingsbehoeften.