Beste beveiligingscamera 2020

Beste beveiligingscamera 2020: bewaak uw huis en blijf veilig met slimme draadloze camera’s
De beste slimme beveiligingscamera’s detecteren beweging en geluid, leggen beelden direct vast in de wolk om ze op afstand te bekijken en helpen om uw eigendommen veilig te bewaren, waar u ook bent.

Als u in de markt bent voor een van de beste beveiligingscamera’s van 2020, dan is er nog nooit een beter moment geweest om te kopen – er zijn meer topkwaliteit, scherp geprijsde slimme bedrade en draadloze beveiligingscamera’s dan ooit tevoren, en wij zijn hier om u door de opties te loodsen.

Het installeren van uw eigen beveiligingstechniek – draadloze beveiligingscamera’s, IP-camera’s, bewegingsmelders – is eenvoudiger dan ooit. U hebt geen kabels, schermen of een grote harde schijf meer nodig om alle video’s op te slaan, want alles kan binnen enkele minuten worden ingesteld en beheerd vanaf uw telefoon.

Er zijn zelfs volledig draadloze slimme camera’s, die wekenlang op batterijen werken en dus overal kunnen worden geïnstalleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het boren van gaten voor de bedrading.

Om u te helpen de juiste keuze te maken voor de beste beveiligingscamera of draadloze beveiligingscamera van 2020, hebben we alle beste bekabelde en draadloze beveiligingscamera’s op de markt getest, zodat u alleen de allerbeste keuzes hoeft af te wegen.

We hebben modellen tegen alle prijzen hier opgenomen, maar u moet ook de beste goedkope beveiligingscamera’s voor minder dan £50 bekijken, als u op zoek bent naar de kwaliteit die alleen voor het budget wordt gekocht.

Voeg extra beveiliging toe met de beste slimme sloten
Dit zijn de beste slimme thermostaten
Kit uw smart home uit met de beste smart plugs
Beveilig uw online activiteit met onze gids voor de beste VPN
Vergeet de beste videobellen niet.
HET KIEZEN VAN DE BESTE BEVEILIGINGSCAMERA
Houd er tijdens het winkelen rekening mee dat je een slim beveiligingssysteem stukje bij beetje kunt opbouwen: het plaatsen van een netwerk van draadloze camera’s is niet meer de dure een-en-tweetje-revisie die het vroeger was. De huidige systemen kunnen indien nodig worden aangepast en uitgebreid.

Het hoeft ook geen complex systeem te zijn dat overweldigend aanvoelt. Je kunt beginnen met een enkele camera die naar beneden gericht is als je wilt, wat slechts een paar minuten installatietijd vergt, en die automatische bewapening zelf als je het huis verlaat, zodat je geen onderhoud hoeft te doen.

Deze camera’s gaan ook verder dan de beveiliging van het huis – een van deze apparaten die bij uw voordeur zijn gemonteerd, kan u waarschuwen voor leveringen of bezoekers, zelfs als u niet thuis bent. In sommige gevallen kunt u zelfs met de persoon aan uw deur chatten, of indringers afschrikken, met behulp van tweewegsaudio.

Als u rondkijkt, ziet u dat er veel opties zijn in termen van prijs en mogelijkheden, en we zouden voor iedereen iets moeten hebben in onze beste beveiligingscamera-lijst. Beveiliging aan huis is enorm belangrijk, dus laat u niet verleiden tot het nemen van snelkoppelingen als het gaat om het kiezen van een model.

Beste beveiligingscamera’s 2020

Als u geïnteresseerd bent in het besparen van geld (en wie is dat niet?), zult u blij zijn om te horen dat u nog steeds een van de beste slimme beveiligingscamera’s van 2020 kunt pakken, zelfs als u geen bijzonder groot budget hebt – in feite kunt u nu een Wi-Fi beveiligingscamera oppakken voor niet veel geld in deze fel concurrerende markt.

Of u nu de hoogst mogelijke kwaliteit videoresolutie wilt, de gemakkelijkste toegang tot uw camerabeelden, de meest geavanceerde bewegingsdetectie of gewoon de beste prijs-kwaliteitverhouding, wij kunnen u helpen door u op het juiste model te wijzen. Hieronder vindt u onze keuzes voor de beste beveiligingscamera’s van 2020.

WAT IS DE BESTE BEVEILIGINGSCAMERA IN 2020?
Het Arlo Ultra 4K UHD Draadloze Beveiligingscamerasysteem is onze allerbeste keuze voor de absolute beste beveiligingscamera van 2019. Het is op dit moment het laatste woord in premium, featurevolle beveiligingscamera systemen en, als u het zich kunt veroorloven, dan zou het echt de hoogste vermelding op uw boodschappenlijstje moeten zijn.

Achter de Ultra 4K zit de gloednieuwe Arlo Pro 3, die een soortgelijk pakket levert, maar dan met 2K video. Het is een fantastisch all-round systeem (vooral met meerdere camera’s) en moet zeker meegewogen worden met de Ultra bij het winkelen voor een nieuw beveiligingscamerasysteem.

Er zijn echter nog een aantal andere zeer goede slimme beveiligingscamera’s, waaronder cams van Ring (nu eigendom van Amazon), Nest, Canary, Logitech, Hive, Swann, Netatmo en meer, dus zorg ervoor dat u onze beste beveiligingscamera gids grondig onderzoekt als u op zoek bent naar iets in het bijzonder.

BESTE BEVEILIGINGSCAMERA 2020: KEY FEATURES
Onze keuzes voor de beste beveiligingscamera’s van 2020 bestrijken alles: van infrarood nachtfilms tot automatische bewegingsdetectie die direct een alarm naar uw telefoon laat afgaan. De meer geavanceerde camera’s kunnen ook gezichten herkennen en zelfs het verschil zien tussen een vreemde en uw kinderen.

Voor de meest uitgebreide dekking van uw woning wilt u iets dat nachtzicht omvat en dat kan opnemen met een fatsoenlijke kwaliteit – en bijna alle camera’s worden nu geleverd met ten minste HD (1080p) resolutie. Sommigen, zoals onze huidige top beveiligingscamera aanbeveling de Arlo Ultra, gaan van dat naar boven om 4K resolutie te leveren.

We hebben ook geprobeerd om deze lijst te beperken tot camera’s die betrouwbare en bruikbare waarschuwingen kunnen geven – als uw camera uw telefoon pingt elke keer als er een blad langskomt, zult u snel moe worden.